جدیدترین اخبارهای دنیای gsm

معرفی کوالکام اسنپدراگون X50، اولین مودم 5G

کوالکام به تازگی از مودم جدید خود پرده برداری کرده است. کوالکام گفته است که این مودم قابلیت پیاده سازی نسل پنجم شبکه های مخابراتی را دارد. این شرکت قول داده است که این مودم برای کره ی جنوبی و ایالات متحده ی آمریکا در سال 2018، پیاده سازی شود.

کوالکام اسنپدراگون X50، قابلیت سرعت دانلود تا 5گیگابیت بر ثانیه را دارد

مدیر ارشد بازاریابی فنی کوالکام، Sherif Hanna، گفته است که کوالکام اسنپدراگون X50، نخستین مودم 5G است که در دسترس عمومی قرار خواهد گرفت.

Sherif گفته است که این مودم 5G آزمایش های زیادی را گذرانده است و قرار است در ورژن های مختلف به کره ی جنوبی و آمریکا ارسال شود.

سرعت 5Gbps، قدم بزرگی نسبت به تکنولوژی فعلی یعنی 4G به شمار می رود، زیرا ارائه دهندگان اینترنت هنوز نتوانسته اند که به سرعت 1Gbps برسند.

5G تکنولوژی بعدی در حوزه ی اینترنت می باشد که هنوز در مراحل اولیه ی آزمایش می باشد پس انتظار نمی رود حتی در اروپا تا سال 2020 شاهد عملیاتی شدن آن باشیم.

توضیحاتی در خصوص کوالکام اسنپدراگون X50

کوالکام تنها یکی از کمپانی های متعدد فعال در حوزه 5G به شمار می رود. هوآوی در انتهای سال 2015 اعلام کرد به سرعت 3.6 گیگابیت بر ثانیه در شبکه نسل پنجم با موفقیت دست یافته، و شرکت های دیگر هر کدام در حال انجام آزمایش های خود بر روی این تکنولوژی هستند تا گوی سبقت را از حریف خود بدزند.

snapdragon-2-gsm-developers-team

شبکه های ارتباطی 5G نهایتا در چه باند موجی پیاده سازی می شوند؟

هانا شریف، در این خصوص بیان داشته است که آنها از پهنای باند اختصاصی استفاده خواهند کرد که این پهنای باند تا به حال در دسترس شبکه های مخابراتی قرار نداشته است.

این مودم سرعت 5Gbps خود را از باند موج 28گیگاهرتزی میلیمتری بهره میگیرد.

مودم های نسل 4م حداکثر پهنای باندی برابر 80MHZ داشتند ولی مودم های نسل 5م می توانند حداکثر تا 800MHZ پهنای باند داشته باشند که سرعت دانلود فوق العاده ای را فراهم خواهند کرد.

از آنجایی که طیف موج میلیمتری قابلیت عبور از دیوارها و موانع را ندارد، پیش از این به کار گرفته نشده بود زیرا در مسافت های طولانی دچار مشکل میشدیم، ولی هانا شریف میگوید که با طراحی مجدد ساختار آنتن ها میتوان بر این مشکل غلبه کرد.

گفتنی است که آنتن ها با این طراحی مجدد ساختاری متفاوت خواهند داشت. آنها کوچکتر خواهند شد، زیرا به جای دو یا چهار آنتن در گوشی های همراه، باید یه سری آنتن های کوچکتر اضافه کنیم. پس ممکن است از 16 یا 32 آنتن کوچک در آنها استفاده شود.

وی همچنین افزود که موبایل های که X50 را دارند در شرایطی که امواج 5G در دسترس نباشد قابلیت سوییچ به 4G را خواهند داشت.

هانا قول داده است که در اواسط سال 2018 حتما دو کشور ایالات متحده و کره ی جنوبی از این تکنولوژی بهره ببرند.

Arash

طراح سایت و برنامه نویس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا